Teamfoto Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Sneek, hoofdvestiging Minnertsga
Stappen om veelvoorkomende lekkages te vermijden Redactie, 6 april 2024
Lekkage in huis is altijd vervelend
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Het kan erg vervelend zijn als er een lekkage plaatsvindt en dit kan aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige stappen die u kunt nemen om veelvoorkomende lekkages te voorkomen en het loodgieterssysteem in topconditie te houden. Hier zijn enkele maatregelen om de meest voorkomende lekkages te voorkomen.

Controleer de staat van de leidingen

Een van de beste manieren om lekkages te vermijden, is regelmatig uw leidingen te inspecteren. Controleer op tekenen van corrosie, roest of kleine scheurtjes. Een vroege detectie van problemen kan voorkomen dat ze leiden tot grote lekken.

Afdichtingen inspecteren

Afdichtingen rond kranen en leidingen zijn gevoelig voor slijtage na verloop van tijd. Het is slim om de staat van de afdichtingen regelmatig te controleren en deze te vernieuwen als dat nodig is. Een goede afdichting houdt water tegen en vermijdt lekkages.

Zorg ervoor dat afvoeren niet verstopt raken

Vermijd verstoppingen door geen vet, olie of grote hoeveelheden voedselresten in de afvoer te deponeren. Het voorkomen van verstoppingen is een goede preventieve maatregel om lekkages te voorkomen. Om te voorkomen dat vuil uw leidingen verstopt, raden wij aan om een zeefje in de gootsteen te plaatsen.

Het belang van het controleren van de waterdruk

Als de waterdruk te hoog is, kunnen leidingen beschadigd raken en lekkages veroorzaken. Het is verstandig om de waterdruk geregeld te controleren en zo nodig aan te passen. Een eenvoudige drukregelaar kan een waardevolle investering zijn om schade te voorkomen.

U kunt schade voorkomen door veelvoorkomende lekkages met deze nuttige tips

Als de temperaturen dalen, kunnen bevroren leidingen lekkages veroorzaken. Isolatie van leidingen in onverwarmde ruimtes en bij extreem koud weer langzaam water uit de kranen laten lopen, voorkomt bevroren leidingen. Door deze maatregelen te nemen, kunt u voorkomen dat de leidingen bevriezen en beschadigd raken.

Onderhoud en aandacht

Regelmatig onderhoud en aandacht voor kleine problemen kunnen grote reparatiekosten en ongemakken voorkomen. Herinner u dat voorkomen altijd beter is dan genezen als het gaat om loodgieterswerkzaamheden. Wanneer u onverhoopt te maken krijgt met een lekkage in huis, neem dan direct contact op met Loodgietersbedrijf Frieslanddirect om dit snel en deskundig voor u te verhelpen. Bel om een afspraak te maken naar 058 204 6211.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 058 204 6211

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!


Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons bedrijf staan we klaar om u te helpen met hoogwaardige diensten en professioneel vakmanschap.


Leidingwerk en lekkages
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude leidingen of het opsporen en repareren van lekkages, onze ervaren specialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen dat lekkages dringend kunnen zijn en daarom bieden we een snelle respons en een oplossingsgerichte aanpak.


Verwarmingsservice
Als het gaat om verwarming, kunt u op ons rekenen. Of u nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren, onderhoud nodig hebt of een storing in het verwarmingssysteem wilt verhelpen, onze deskundige vakmensen staan voor u klaar. We streven ernaar om uw huis warm en comfortabel te houden, zodat u kunt genieten van een efficiënt werkend verwarmingssysteem.


Transparantie en deskundigheid
Bij ons bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. We geloven in het leveren van eerlijke en duidelijke prijsopgaves, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze specialisten werken met deskundigheid en precisie om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.


Neem vandaag nog contact met ons op!


Of u nu leidingwerk, lekkages of verwarmingsservices nodig hebt, bij ons bedrijf in de provincie Friesland staan we klaar om u te helpen. Bel ons en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Vertrouw op onze specialisten voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van leidingwerk, lekkages en verwarming!


VCA

Reviews van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Door H.H
Op 1 juni 2023
10

Topservice!

Door V.W
Op 23 mei 2023
10

Professioneel bedrijf en vakbekwame experts, echt wat een verademing! Onze vloerverwarming in de badkamer ging stuk een paar weken na het installeren. De heren van Loodgietersbedrijf Friesland Direct loste alles op in een week met heldere uitleg. Super betrouwbaar en zeker aanbevolen als je een professioneel loodgietersbedrijf zoekt!

Door D
Op 12 augustus 2022
10

Uitstekend geholpen. Ik had lekkage in de douche wat zorgde voor wateroverlast een verdieping lager. Ze konden gelijk bij mij aan de slag en gingen erg netjes te werk. Bedankt mannen!

Door J.S
Op 8 juni 2022
10

Lekkage in de badkamer gehad, Ernst van Friesland Direct heeft ons hierbij geholpen en dezelfde middag nog opgelost. Dank!!

Door M.D
Op 7 juni 2022
10

We hadden de keuken gootsteen volledig verstopt, en dit werd op een zeer snelle, kundige en doeltreffende wijze opgelost door Luciano. Zeer vriendelijk, en alles naderhand weer keurig netjes achtergelaten. Zeker een aanrader, als wij weer een loodgietersbedrijf nodig hebben zullen wij zeker kiezen voor loodgietersbedrijf Friesland Direct.

Door R.G
Op 10 mei 2022
6

Goed opgelost

Door I.W
Op 12 april 2022
10

Ik ben heel erg goed geholpen, had lekkage van mijn douche, wisten nog niet wat er precies aan de hand was, maar de loodgietersmonteur wist een lekkage op te sporen bij de douche afvoer, de kit was er helemaal weg. Was vanaf boven niet te zien, je moest echt met een lamp kijken, hij heeft het schoongemaakt, nieuwe kit aangebracht en ik heb na twee weken nog steeds geen lekkage. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en de monteurs die hij aanstuurt. Goed geregeld, en top gerepareerd. Een aanrader!

Door H.V.Z
Op 7 april 2022
10

Geweldig bedrijf. Zeer vriendelijke en capabele mensen; absoluut een aanrader voor éénieder !!

Door P.N
Op 9 maart 2022
10

Uitstekende en snelle service bij de twee klussen die zij voor ons gedaan hebben. Als eerste het herstellen en aanleggen van waterleiding en riool en als tweede het ontstoppen van onze keuken riolering. Heel veel up to date kennis bij deze vakmensen. We zijn blij dat we dit bedrijf kennen en bevelen hen ook van harte aan!

Door S.B
Op 17 maart 2021
10

In en af voer van water voor een regenton geïnstalleerd via een regenpijp dmv 2 pijpen. Deze oplossing werd door dit bedrijf bedacht ipv een vulautomaat wat eerder werd geplaatst door een ‘klusser’ en verkeerd werkte. De opdracht werd direct uitgevoerd. Precies zoals het Friesland Direct bedrijf beloofd. En dat terwijl ik een eerdere afspraak bij hen had geannuleerd! Hier werd begripvol en vriendelijk op gereageerd. Wat een geweldige service! Ook vakkundig uitgevoerd en zelfs de afval opgeruimd. Van harte aanbevolen! Sjoukje Been, Leeuwarden

Door L
Op 5 januari 2021
10
Review heeft geen inhoud