Teamfoto Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Sneek, hoofdvestiging Minnertsga

Badkamer installeren renoveren Sneek

Heeft uw badkamer in Sneek zijn beste tijd gehad en wilt u daar verandering in brengen? Merk je dat het leidingwerk verouderd is, de uitstraling niet meer past bij je woning of dat je behoefte hebt aan meer ruimte en comfort? De ochtend of avond starten in een moderne badkamer brengt een wereld van verschil.

Onze experts hebben een duidelijk begrip van wat een badkamer in Sneek vereist. Krijg professioneel advies bij badkamer installatie, badkamer renovatie en badkamer verbouwing. Verwezenlijk uw ideale badkamer met badkamer plaatsing in Sneek.

Badkamer renoveren Sneek

Bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect begrijpen we dat de renovatie van de belangrijkste ruimte in huis geen kleine klus is en dat het begint met een idee en een ontwerp. Bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect begrijpen wij dat de renovatie van de belangrijkste ruimte in huis niet zomaar een spontaan idee is. Bent u al aan het brainstormen, of heeft u nog behoefte aan inspiratie?

Wij assisteren u graag, onze badkamerspecialisten zorgen ervoor dat uw badkamer perfect wordt geïnstalleerd! Bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect hebben we een uitgebreid assortiment badkamerartikelen en een schat aan ervaring om u te helpen bij het ontwerpen, selecteren en installeren van alles wat u nodig heeft in uw ideale badkamer. Wij houden altijd rekening met uw budget.

Met Loodgietersbedrijf Frieslanddirect krijgt u meer dan alleen professioneel leidingwerk in uw badkamer. Bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect kunt u rekenen op vakkundige loodgieters die alles kunnen regelen, van leidingwerk tot de afwerking van het tegelwerk. Wij hebben een team van vriendelijke loodgieters die met plezier voor u klaarstaan.

Badkamer (ver)plaatsen Sneek

Zou u het fijn vinden om uw badkamer te verplaatsen naar een andere ruimte in uw woning? Heeft u behoefte aan een loodgietersbedrijf dat uw nieuwbouwwoning in Sneek kan voorzien van een moderne badkamer? In deze situatie kunt u rekenen op de expertise en ervaring van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect in Sneek.

Laat uw badkamer ontwerpen en installeren door de deskundige medewerkers van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect, met jarenlange ervaring in het vak. Onze goede connecties binnen de branche verzekeren u van het beste materiaal en een breed assortiment. Reken op onze professionele badkamerspecialisten om de klus te klaren.

Bij het (ver)plaatsen van uw badkamer in Sneek kunt u rekenen op onze uiterste zorg en precisie. Wij doen er alles aan om alleen het beste te leveren bij het uitvoeren van uw klus. Leer onze installateurs kennen en laat u informeren over de diverse alternatieven.

Loodgietersbedrijf Frieslanddirect: Uw badkamerspecialist in Sneek

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw badkamerklussen in Sneek? De badkamerspecialisten van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect staan voor u klaar om u te helpen. Of het nu gaat om renovatie of installatie, onze monteurs staan voor u klaar om u te helpen. Als u meer wilt weten of wilt overleggen over een offerte of ontwerp, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u nog zorgen of twijfels? Wees niet bescheiden en neem contact met ons op! Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via ons contactformulier of door te bellen naar 058 204 6211. Onze deskundige medewerkers bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect staan altijd klaar om u te helpen.

Sanitair in de badkamer wordt aangelegd
Van badkuip tot toilet of gootsteen. De ervaren loodgieters van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect helpen u graag!

Veel gestelde vragen over badkamer renovatie in Sneek

Wat zijn de prijzen voor het renoveren van een badkamer?

De kosten voor de renovatie van uw badkamer kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en de gebruikte materialen. Om een nauwkeurige schatting te krijgen, is het verstandig om een offerte aan te vragen met uw specifieke eisen, zodat de specialist deze zo gedetailleerd mogelijk kan opstellen.

Wat is de geschatte duur van een badkamerrenovatie?

Het renoveren van een badkamer kan verschillende tijdsduren met zich meebrengen. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die zich kunnen voordoen. Het is van belang om realistische verwachtingen te hebben en eventuele vertragingen in acht te nemen. Dit kan te maken hebben met onvoorziene problemen, problemen met de levering of slechte weersomstandigheden.

Wanneer is een renovatie van de badkamer nodig?

Als je te maken hebt met slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd design, een gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie in je badkamer, is het tijd om na te denken over een renovatie. Het is mogelijk dat een badkamer vele jaren meegaat zonder grootschalige renovatie, als deze goed is ontworpen en gebouwd en regelmatig onderhouden wordt.


Over ons

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 058 204 6211

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor badkamer installeren?

Over Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!


Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons bedrijf staan we klaar om u te helpen met hoogwaardige diensten en professioneel vakmanschap.


Leidingwerk en lekkages
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude leidingen of het opsporen en repareren van lekkages, onze ervaren specialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen dat lekkages dringend kunnen zijn en daarom bieden we een snelle respons en een oplossingsgerichte aanpak.


Verwarmingsservice
Als het gaat om verwarming, kunt u op ons rekenen. Of u nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren, onderhoud nodig hebt of een storing in het verwarmingssysteem wilt verhelpen, onze deskundige vakmensen staan voor u klaar. We streven ernaar om uw huis warm en comfortabel te houden, zodat u kunt genieten van een efficiënt werkend verwarmingssysteem.


Transparantie en deskundigheid
Bij ons bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. We geloven in het leveren van eerlijke en duidelijke prijsopgaves, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze specialisten werken met deskundigheid en precisie om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.


Neem vandaag nog contact met ons op!


Of u nu leidingwerk, lekkages of verwarmingsservices nodig hebt, bij ons bedrijf in de provincie Friesland staan we klaar om u te helpen. Bel ons en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Vertrouw op onze specialisten voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van leidingwerk, lekkages en verwarming!


VCA

Reviews van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Door H.H
Op 1 juni 2023
10

Topservice!

Door V.W
Op 23 mei 2023
10

Professioneel bedrijf en vakbekwame experts, echt wat een verademing! Onze vloerverwarming in de badkamer ging stuk een paar weken na het installeren. De heren van Loodgietersbedrijf Friesland Direct loste alles op in een week met heldere uitleg. Super betrouwbaar en zeker aanbevolen als je een professioneel loodgietersbedrijf zoekt!

Door D
Op 12 augustus 2022
10

Uitstekend geholpen. Ik had lekkage in de douche wat zorgde voor wateroverlast een verdieping lager. Ze konden gelijk bij mij aan de slag en gingen erg netjes te werk. Bedankt mannen!

Door J.S
Op 8 juni 2022
10

Lekkage in de badkamer gehad, Ernst van Friesland Direct heeft ons hierbij geholpen en dezelfde middag nog opgelost. Dank!!

Door M.D
Op 7 juni 2022
10

We hadden de keuken gootsteen volledig verstopt, en dit werd op een zeer snelle, kundige en doeltreffende wijze opgelost door Luciano. Zeer vriendelijk, en alles naderhand weer keurig netjes achtergelaten. Zeker een aanrader, als wij weer een loodgietersbedrijf nodig hebben zullen wij zeker kiezen voor loodgietersbedrijf Friesland Direct.

Door R.G
Op 10 mei 2022
6

Goed opgelost

Door I.W
Op 12 april 2022
10

Ik ben heel erg goed geholpen, had lekkage van mijn douche, wisten nog niet wat er precies aan de hand was, maar de loodgietersmonteur wist een lekkage op te sporen bij de douche afvoer, de kit was er helemaal weg. Was vanaf boven niet te zien, je moest echt met een lamp kijken, hij heeft het schoongemaakt, nieuwe kit aangebracht en ik heb na twee weken nog steeds geen lekkage. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en de monteurs die hij aanstuurt. Goed geregeld, en top gerepareerd. Een aanrader!

Door H.V.Z
Op 7 april 2022
10

Geweldig bedrijf. Zeer vriendelijke en capabele mensen; absoluut een aanrader voor éénieder !!

Door P.N
Op 9 maart 2022
10

Uitstekende en snelle service bij de twee klussen die zij voor ons gedaan hebben. Als eerste het herstellen en aanleggen van waterleiding en riool en als tweede het ontstoppen van onze keuken riolering. Heel veel up to date kennis bij deze vakmensen. We zijn blij dat we dit bedrijf kennen en bevelen hen ook van harte aan!

Door S.B
Op 17 maart 2021
10

In en af voer van water voor een regenton geïnstalleerd via een regenpijp dmv 2 pijpen. Deze oplossing werd door dit bedrijf bedacht ipv een vulautomaat wat eerder werd geplaatst door een ‘klusser’ en verkeerd werkte. De opdracht werd direct uitgevoerd. Precies zoals het Friesland Direct bedrijf beloofd. En dat terwijl ik een eerdere afspraak bij hen had geannuleerd! Hier werd begripvol en vriendelijk op gereageerd. Wat een geweldige service! Ook vakkundig uitgevoerd en zelfs de afval opgeruimd. Van harte aanbevolen! Sjoukje Been, Leeuwarden

Door L
Op 5 januari 2021
10
Review heeft geen inhoud