Teamfoto Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
Lekkage meterkast Sneek Wij staan in Sneek voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Sneek, hoofdvestiging Minnertsga

Lekkage meterkast Sneek

Bij een lekkage in de meterkast kunnen er vervelende en gevaarlijke situaties ontstaan. Bij water in de meterkast is er kans op kortsluiting, stroomuitval en acuut brandgevaar. Het is verstandig om een professional in te schakelen voor het oplossen van een meterkast-lekkage.

Het is mogelijk om aan diverse symptomen te merken dat er een lek in de meterkast zit. Als er water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast te vinden is, kan dit een teken zijn van een lekkage in de meterkast. Bovendien kan kortsluiting aangeven dat er mogelijk sprake is van lekkage in de meterkast, maar dit hoeft niet altijd waar te zijn.

Water in de meterkast – wat nu?

Ga niet zelf aan de slag met het repareren van een lekkage in de meterkast. Als gevolg van de aanraking van elektriciteit en water kan er brandgevaar ontstaan bij een lekkage in de meterkast. Als u te maken krijgt met een lekkage in de meterkast, wacht dan niet langer en bel meteen Loodgietersbedrijf Frieslanddirect, wij helpen u graag.

Het is van groot belang om te beginnen met het achterhalen van de oorzaak van de lekkage in de meterkast. Het is noodzakelijk het probleem blijvend te verhelpen. Is er een lek waardoor regenwater naar binnen komt of is er lekkage bij de buren?

Wanneer de oorzaak bekend is, kunnen de loodgieters van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect meteen aan de slag om dit te verhelpen. Het heeft immers geen zin om de schade te repareren als het water nog steeds door de kieren stroomt. Als laatste is het cruciaal om een bekwame elektricien in te schakelen om de stroom te laten herstellen.

Snel een lekkage specialist in Sneek

Kampt u met een meterkast lekkage in Sneek? U mag rekenen op een snelle reactie van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect. Met onze snelle service zorgen wij ervoor dat onze loodgieters snel ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen.

Belt u gerust naar 058 204 6211 om advies te vragen of ons in te schakelen. Met onze jaren aan ervaring hebben we daarnaast ook een breed netwerk opgebouwd in de elektriciens en lekdetectie sector. Heeft u behoefte aan een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist? Bel dan ook naar 0800-5663443.

Lekkage in huis is altijd vervelend
De gevolgen van lekkage kunnen flink zijn. Handel snel en bel Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Sneek

Wat zijn de kosten voor het herstellen van een lek?

De kosten voor het herstellen van een lek hangen af van verschillende factoren, waaronder de locatie en grootte van de lekkage, het materiaal dat wordt aangetast en de nodige reparatiewerkzaamheden. Het is aan te raden om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te inspecteren en een nauwkeurige schatting te maken.

Wat zijn de te volgen stappen bij een extreme lekkage?

Wanneer er sprake is van een hevige lekkage, is het belangrijk om snel en doeltreffend te reageren om verdere schade te beperken, daarom dient de hoofdkraan van het gebouw als eerste afgesloten te worden. Daarnaast moet in geval van een hevige lekkage de elektriciteit uitgeschakeld worden als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen verplaatst worden en zo spoedig mogelijk een loodgieter ingeschakeld worden.

Is het de taak van een loodgieter om lekkages op te sporen?

Absoluut, een loodgieter is bekend met het opsporen en herstellen van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Loodgieters beschikken over de benodigde kennis, ervaring en tools om de oorzaak van een lek te identificeren en deze effectief op te lossen.

Over ons

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 058 204 6211

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!


Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons bedrijf staan we klaar om u te helpen met hoogwaardige diensten en professioneel vakmanschap.


Leidingwerk en lekkages
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude leidingen of het opsporen en repareren van lekkages, onze ervaren specialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen dat lekkages dringend kunnen zijn en daarom bieden we een snelle respons en een oplossingsgerichte aanpak.


Verwarmingsservice
Als het gaat om verwarming, kunt u op ons rekenen. Of u nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren, onderhoud nodig hebt of een storing in het verwarmingssysteem wilt verhelpen, onze deskundige vakmensen staan voor u klaar. We streven ernaar om uw huis warm en comfortabel te houden, zodat u kunt genieten van een efficiënt werkend verwarmingssysteem.


Transparantie en deskundigheid
Bij ons bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. We geloven in het leveren van eerlijke en duidelijke prijsopgaves, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze specialisten werken met deskundigheid en precisie om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.


Neem vandaag nog contact met ons op!


Of u nu leidingwerk, lekkages of verwarmingsservices nodig hebt, bij ons bedrijf in de provincie Friesland staan we klaar om u te helpen. Bel ons en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Vertrouw op onze specialisten voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van leidingwerk, lekkages en verwarming!


VCA

Reviews van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Door H.H
Op 1 juni 2023
10

Topservice!

Door V.W
Op 23 mei 2023
10

Professioneel bedrijf en vakbekwame experts, echt wat een verademing! Onze vloerverwarming in de badkamer ging stuk een paar weken na het installeren. De heren van Loodgietersbedrijf Friesland Direct loste alles op in een week met heldere uitleg. Super betrouwbaar en zeker aanbevolen als je een professioneel loodgietersbedrijf zoekt!

Door D
Op 12 augustus 2022
10

Uitstekend geholpen. Ik had lekkage in de douche wat zorgde voor wateroverlast een verdieping lager. Ze konden gelijk bij mij aan de slag en gingen erg netjes te werk. Bedankt mannen!

Door J.S
Op 8 juni 2022
10

Lekkage in de badkamer gehad, Ernst van Friesland Direct heeft ons hierbij geholpen en dezelfde middag nog opgelost. Dank!!

Door M.D
Op 7 juni 2022
10

We hadden de keuken gootsteen volledig verstopt, en dit werd op een zeer snelle, kundige en doeltreffende wijze opgelost door Luciano. Zeer vriendelijk, en alles naderhand weer keurig netjes achtergelaten. Zeker een aanrader, als wij weer een loodgietersbedrijf nodig hebben zullen wij zeker kiezen voor loodgietersbedrijf Friesland Direct.

Door R.G
Op 10 mei 2022
6

Goed opgelost

Door I.W
Op 12 april 2022
10

Ik ben heel erg goed geholpen, had lekkage van mijn douche, wisten nog niet wat er precies aan de hand was, maar de loodgietersmonteur wist een lekkage op te sporen bij de douche afvoer, de kit was er helemaal weg. Was vanaf boven niet te zien, je moest echt met een lamp kijken, hij heeft het schoongemaakt, nieuwe kit aangebracht en ik heb na twee weken nog steeds geen lekkage. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en de monteurs die hij aanstuurt. Goed geregeld, en top gerepareerd. Een aanrader!

Door H.V.Z
Op 7 april 2022
10

Geweldig bedrijf. Zeer vriendelijke en capabele mensen; absoluut een aanrader voor éénieder !!

Door P.N
Op 9 maart 2022
10

Uitstekende en snelle service bij de twee klussen die zij voor ons gedaan hebben. Als eerste het herstellen en aanleggen van waterleiding en riool en als tweede het ontstoppen van onze keuken riolering. Heel veel up to date kennis bij deze vakmensen. We zijn blij dat we dit bedrijf kennen en bevelen hen ook van harte aan!

Door S.B
Op 17 maart 2021
10

In en af voer van water voor een regenton geïnstalleerd via een regenpijp dmv 2 pijpen. Deze oplossing werd door dit bedrijf bedacht ipv een vulautomaat wat eerder werd geplaatst door een ‘klusser’ en verkeerd werkte. De opdracht werd direct uitgevoerd. Precies zoals het Friesland Direct bedrijf beloofd. En dat terwijl ik een eerdere afspraak bij hen had geannuleerd! Hier werd begripvol en vriendelijk op gereageerd. Wat een geweldige service! Ook vakkundig uitgevoerd en zelfs de afval opgeruimd. Van harte aanbevolen! Sjoukje Been, Leeuwarden

Door L
Op 5 januari 2021
10
Review heeft geen inhoud