Teamfoto Loodgietersbedrijf Frieslanddirect
Waterleiding (ver)leggen Sneek Wij staan in Sneek voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Sneek, hoofdvestiging Minnertsga

Waterleiding (ver)leggen Sneek

Indien u van plan bent een extra wastafel in de slaapkamer te installeren, een wasmachine aan te sluiten of als de waterleidingen in de weg zitten voor uw klusproject, staan onze loodgieters voor u klaar. Er zijn verschillende redenen om waterleidingen aan te leggen, te verplaatsen of af te sluiten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om goed functionerende waterleidingen te hebben. Onze loodgieters zorgen voor een snelle en kwalitatieve service.

Het grootste risico van werken met waterleidingen is dat er lekkage kan ontstaan bij verkeerde aansluiting. Een lekkage kan veel extra werk veroorzaken en tot schade leiden. Kies voor betrouwbaarheid en schakel een deskundige loodgieter in om uw leidingwerk te laten doen.

Waterleiding aanleggen Sneek

Het aanleggen van nieuwe watervoorzieningen en het verbeteren van de doorstroom draagt bij aan een aanzienlijke verbetering van het wooncomfort. Het wooncomfort kan flink verhoogd worden door het aanleggen van nieuwe watervoorzieningen en het optimaliseren van de doorstroom. Bij het leggen van de waterleidingen wordt er altijd rekening gehouden met uw wensen door onze vakmensen.

Heeft u er liever voor dat de leidingen netjes in de muur weggewerkt worden of is het geen probleem als ze zichtbaar blijven? Bij uw aanvraag zullen wij met u overleggen welke mogelijkheden er zijn. Wij bieden u de allerbeste service en zorgen voor een prachtig resultaat.

Werkzaamheden aan het leidingwerk
Vertrouw uw leidingwerk met een gerust hart toe aan Loodgietersbedrijf Frieslanddirect.

Waterleidingen verleggen Sneek

Wilt u graag een kast plaatsen, maar wordt dit belemmerd door een waterleiding? Overweegt u een verbouwing, maar moet het leidingwerk daarvoor verplaatst worden? Uiteraard is het cruciaal dat alle aspecten in uw woning blijven functioneren.

Onze vakmensen weten precies hoe ze de waterleidingen op de juiste manier moeten verplaatsen, om lekkage te voorkomen. Het is belangrijk om te voorkomen dat u last krijgt van lekkage of dat uw kraan geen wateraansluiting heeft. Onze installateurs bij Loodgietersbedrijf Frieslanddirect zorgen er altijd voor dat er een gedetailleerd legplan wordt gemaakt voor uw waterleidingen.

Waterleidingen afdoppen of verwijderen

Wilt u een waterleiding niet meer gebruiken en zit deze in de weg? Het is verstandig om ongebruikte waterleidingen af te sluiten of te verwijderen. Hierdoor is de kans op lekkage kleiner en is er minder onnodig stilstaand water.

Maak gebruik van onze professionele service voor het afdoppen en verwijderen van waterleidingen. Aarzel niet om ons te bellen op 058 204 6211 of een bericht achter te laten in het contactformulier. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie op uw aanvraag van onze medewerkers.

Gerelateerde pagina's

Over ons

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 058 204 6211

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Uw specialist in de provincie Friesland voor leidingwerk, lekkages en verwarming!


Op zoek naar een betrouwbare specialist in de provincie Friesland voor al uw leidingwerk, lekkages en verwarmingsbehoeften? Zoek niet verder! Bij ons bedrijf staan we klaar om u te helpen met hoogwaardige diensten en professioneel vakmanschap.


Leidingwerk en lekkages
Of het nu gaat om het leggen van nieuwe leidingen, het vervangen van oude leidingen of het opsporen en repareren van lekkages, onze ervaren specialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en vaardigheden om het werk snel en efficiënt uit te voeren. We begrijpen dat lekkages dringend kunnen zijn en daarom bieden we een snelle respons en een oplossingsgerichte aanpak.


Verwarmingsservice
Als het gaat om verwarming, kunt u op ons rekenen. Of u nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren, onderhoud nodig hebt of een storing in het verwarmingssysteem wilt verhelpen, onze deskundige vakmensen staan voor u klaar. We streven ernaar om uw huis warm en comfortabel te houden, zodat u kunt genieten van een efficiënt werkend verwarmingssysteem.


Transparantie en deskundigheid
Bij ons bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. We geloven in het leveren van eerlijke en duidelijke prijsopgaves, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze specialisten werken met deskundigheid en precisie om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.


Neem vandaag nog contact met ons op!


Of u nu leidingwerk, lekkages of verwarmingsservices nodig hebt, bij ons bedrijf in de provincie Friesland staan we klaar om u te helpen. Bel ons en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn. Vertrouw op onze specialisten voor hoogwaardige oplossingen op het gebied van leidingwerk, lekkages en verwarming!


VCA

Reviews van Loodgietersbedrijf Frieslanddirect

Door H.H
Op 1 juni 2023
10

Topservice!

Door V.W
Op 23 mei 2023
10

Professioneel bedrijf en vakbekwame experts, echt wat een verademing! Onze vloerverwarming in de badkamer ging stuk een paar weken na het installeren. De heren van Loodgietersbedrijf Friesland Direct loste alles op in een week met heldere uitleg. Super betrouwbaar en zeker aanbevolen als je een professioneel loodgietersbedrijf zoekt!

Door D
Op 12 augustus 2022
10

Uitstekend geholpen. Ik had lekkage in de douche wat zorgde voor wateroverlast een verdieping lager. Ze konden gelijk bij mij aan de slag en gingen erg netjes te werk. Bedankt mannen!

Door J.S
Op 8 juni 2022
10

Lekkage in de badkamer gehad, Ernst van Friesland Direct heeft ons hierbij geholpen en dezelfde middag nog opgelost. Dank!!

Door M.D
Op 7 juni 2022
10

We hadden de keuken gootsteen volledig verstopt, en dit werd op een zeer snelle, kundige en doeltreffende wijze opgelost door Luciano. Zeer vriendelijk, en alles naderhand weer keurig netjes achtergelaten. Zeker een aanrader, als wij weer een loodgietersbedrijf nodig hebben zullen wij zeker kiezen voor loodgietersbedrijf Friesland Direct.

Door R.G
Op 10 mei 2022
6

Goed opgelost

Door I.W
Op 12 april 2022
10

Ik ben heel erg goed geholpen, had lekkage van mijn douche, wisten nog niet wat er precies aan de hand was, maar de loodgietersmonteur wist een lekkage op te sporen bij de douche afvoer, de kit was er helemaal weg. Was vanaf boven niet te zien, je moest echt met een lamp kijken, hij heeft het schoongemaakt, nieuwe kit aangebracht en ik heb na twee weken nog steeds geen lekkage. Ik ben zeer tevreden met dit bedrijf en de monteurs die hij aanstuurt. Goed geregeld, en top gerepareerd. Een aanrader!

Door H.V.Z
Op 7 april 2022
10

Geweldig bedrijf. Zeer vriendelijke en capabele mensen; absoluut een aanrader voor éénieder !!

Door P.N
Op 9 maart 2022
10

Uitstekende en snelle service bij de twee klussen die zij voor ons gedaan hebben. Als eerste het herstellen en aanleggen van waterleiding en riool en als tweede het ontstoppen van onze keuken riolering. Heel veel up to date kennis bij deze vakmensen. We zijn blij dat we dit bedrijf kennen en bevelen hen ook van harte aan!

Door S.B
Op 17 maart 2021
10

In en af voer van water voor een regenton geïnstalleerd via een regenpijp dmv 2 pijpen. Deze oplossing werd door dit bedrijf bedacht ipv een vulautomaat wat eerder werd geplaatst door een ‘klusser’ en verkeerd werkte. De opdracht werd direct uitgevoerd. Precies zoals het Friesland Direct bedrijf beloofd. En dat terwijl ik een eerdere afspraak bij hen had geannuleerd! Hier werd begripvol en vriendelijk op gereageerd. Wat een geweldige service! Ook vakkundig uitgevoerd en zelfs de afval opgeruimd. Van harte aanbevolen! Sjoukje Been, Leeuwarden

Door L
Op 5 januari 2021
10
Review heeft geen inhoud