Uw lekkage in Sneek snel verholpen

Lekkage is een veelvoorkomend en vervelend probleem. Stroomt er ineens water uit uw plafond? Staat uw badkamer ineens blank of drijft uw wc? Wateroverlast kan veel schade opleveren aan en rondom uw woning. Bij het geringste vermoeden van een lekkage is het daarom verstandig om direct hulp in te schakelen. Woont u in Sneek of in de omgeving van Sneek? Dan zijn wij u graag van dienst. Heeft u last van een gaslek? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Na uw aanvraag komen wij direct bij u langs!

24 uurs service

Lekkage kan op ieder moment van de dag of nacht gebeuren. Of het nu acht uur in de ochtend is of vier uur in de nacht: u heeft hoe dan ook direct een helpende hand nodig. Wij doen daar niet moeilijk over. Wij staan 24 uren per dag paraat en u kunt bellen op ieder gewenst moment van de dag. Wij begrijpen als geen ander dat een lekkage nooit op een ‘handig’ moment gebeurt. Daarom maken wij ook geen uitzonderingen met feestdagen: op een Kerstdag zijn wij ook gewoon te bereiken.

Heeft u een lekkage in uw woning en zoekt u hulp? Wij kunnen uw lek verhelpen! Neem nu contact met ons op door te bellen naar 0800 255 3733 of vraag vrijblijvend een offerte aan.