Gootsteen ontstoppen in Sneek?

Stelt u zich dit scenario eens voor: u neemt ’s ochtends een douche en er blijft ineens een plas water liggen in de douchecabine. U probeert met man en macht het water weg te laten lopen, maar dit werkt niet. Hierna wilt u uw handen wassen, maar ook dat water blijft liggen. U heet last van een verstopte gootsteen, of in dit geval: meerdere verstopte gootstenen. Wij kunnen u het antwoord bieden op dit probleem! Onze professionals ontstoppen uw gootsteen binnen korte tijd.

Tips voor de doe-het-zelvers

Een verstopte gootsteen is er in vele soorten en maten. Heeft u een kleine verstopping? Dan kunt u zelf proberen dit te verhelpen. Heeft u geen ontstopper of andere professionele middelen in huis? U kunt een aantal huishoudtips proberen:

  • Giet wat soda in de afvoer en laat dit even inwerken. Na minimaal een half uur gooit u er warm water overheen.
  • U kunt een zakje bakpoeder uit de kast halen en dit in de gootsteen gooien. Meng dit me een scheutje azijn en uw verstopping kan verholpen zijn.
  • Drinkt u vaak koffie? Pak dan uw gebruikte koffiefilter of uw Senseopad en leg dit in de gootsteen. Giet hier een beetje warm water overheen.

Dit zijn een aantal tips die kunnen helpen, maar geen langdurig succes garanderen. Voor een grote verstopping kunt u het beste contact opnemen met een professionele loodgieter. In Sneek en omgeving kunt u bij ons terecht. Onze experts komen u graag helpen!